Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O locuinta in Miami – in viziunea lui Nacho Polo

Pentru Nacho fiecare locuinta pare de fapt un prilej de a explora stari de spirit, dimensiuni, scale, relatii, continut.

Ca director de creatie al unei firme importante de proiectare in Europa a captat atentia pasionatilor de design si ulterior a decis sa deschida in Miami Beach propria companie de design, astfel munca sa a facut deja obiectul a 6 publicatii de profil.

Detalii Proiect
Locatia: Miami

Un mix mobilier si accesorii de clasic-design intr-un decor aparent monocrom se traduce de fapt printr-un concept unic destul de greu de reprodus atunci cand nu stim ce sta in spatele unor alegeri. Designerul modeleaza in propria interpretare albul stralucitor adaugand diverse alte accente dramatice in background sau in accesorizarea interioarelor.

Interioarele pastreaza o stare de spirit clasica si se complac in acelasi timp cu claritatea si curatenia minimalista. Decorurile par a fi de fapt panze albe pe care designerul picura accente senzuale de culori profunde si elemente clasice, moderne sau design, condimentate cu usoare influente Baroc.
Peretii complet alb sunt facilitatori ai iluminarii puternice si ofera spatiu vizual de etalare a pieselor pretiose de mobilier, acestea fiind in centrul atentiei..

Ritmul acesta al peretilor albi este din cand in cand intrerupt de un perete cu accente de negru profund sau de o o biblioteca incastrata din tavan pana la pardosea. Prin astfel de amenajari si decoruri designerul Nacho Polo nu face decat sa valideze din nou satisfactia prin simplitate.

Nacho ne declara ca ar fi inspirat de viata de zi cu zi, ceva ce ii atrage atentia ar putea deveni o sursa a inspiratiei lui. “I’m always looking to create a fresh piece of design, at times something as simple as capturing the attention of a friend, creating a surprise or creating new dishes in the culinary arts.

I am inspired from the gentle smile of a flight attendant offering more champagne or in a transoceanic trip or from the color of some playful swimwear trunks children wear in a wonderful day in Miami Beach, or watching the old weathered wooden tables by the passing of the years in a small cafe in Paris or seeing the models parade the latest creations at the Custo Barcelona Fashion Week NY! My mind never stops creating in any situation and place, in one extreme or the other!” Nacho Polo.

Un articol realizat de Design Boutique

Articole similare

Cum sa alegi corect un covor

casamea.ro

Stock Coffee din Serbia, o cafenea moderna si eleganta

Madalina Constantin

Pod transformat în cămin la mansardă

casamea.ro

Lasă un comentariu