Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casuta sic pentru o familie tanara cu trei copii

In primul rand, este imposibil sa nu remarci paleta cromatica atat de „vie”; nuante de albastru, verde si galben se „impletesc” armonios in toate camerele casei. Il al doilea rand, stilul de amenajare abordat – o combinatie de clasic si modern- ai putea crede ca a fost ales pentru educatia copiilor, pentru ca acestia sa aprecieze valorile din trecut, traditiile, frumusetea clasica, desi traiesc intr-o era moderna.

De exemplu, in living, atmosfera formala a fost „relaxata” cu cateva materiale „informale” cum ar fi rachita in cazul scaunelor si cufarului care tine locul masutei de cafea. Un detaliu interesant care acorda profunzime camerei este albastrul intens din „spatele” politelor bibliotecii.

Bucataria este poate cea mai traditionala din casa si asta datorita mobilierul cu note vintage, dar si a mesei din lemn masiv „acompaniata” de faimoasele scaune Eiffel Base Shell Chair din anii ’50.

Camera baietilor are un design modern si o tema nautica. Paturile suprapuse sunt destul de intalnite in familiile care au cel putin doi copii de varste apropiate sau in dormitoarele nu foarte mari.

Camera parintilor se remarca prin detaliile din finisajele peretilor si prin tavanul cu grinzi, dar si prin atmosfera de vacanta.

De asemenea, exista doua zone inedite in casuta, create special: un colt de sah unde cei mici sa exerseze acest joc fara a fi deranjati, dar si un colt de servit masa, foarte intim, romantic si confortabil, in stilul anilor ’20.

Un detaliu foarte dragut, care merita a fi mentionat, este usa in stil danez de la intrarea in casa. 

Articole similare

Cand e vorba de mobila, alegeti de 3 ori si cumparati o data

RL online

Cele mai comune 15 de greseli in amenajari pe care le fac americanii

Alexandra Petraru

12 idei pentru a maximiza spatiul dintr-o bucatarie mica

casamea.ro

Lasă un comentariu