Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O căsuţă fermecătoare cu vedere la mare

Această casă cuceritoare construită aproape de plajă reprezintă tot ceea ce îşi poate dori o persoană: mare, peisaje spectaculoase, aer curat, linişte şi confort.

Cu vederile sale impresionante către Whitsand Bay (Cornwall, Anglia) şi cu toate atuurile de ordin estetic şi funcţional, această reşedinţă reprezintă o destinaţie de vacanţă perfectă. Locuinţa are acea atingere de lux şi reuneşte tot ceea ce natura şi omul pot oferi mai bun.

Designul interior şi exterior este inspirat din natură (nesfârşitul cer albastru, marea, plaja etc.), dar aduce confortul dat de tehnologie. Cu un pic de romantism în ea, Moontide, aşa cum a fost numită această casă, poate fi un loc de refugiu ideal pentru un cuplu de îndrăgostiţi sau pentru un artist.

Interiorul oferă lux modern, dar fără să fie prea copleşitor. Decorul rezonează cu liniştea austeră a peisajelor englezeşti şi păstrează o linie simplă şi o atmosferă degajată. Tema nautică se regăseşte în fiecare încăpere, fie prin intermediul culorilor (albastru, alb, nisipiu), fie prin accesoriile decorative de inspiraţie marină (tablouri cu peisaje marine, corpuri de depozitare din lemn în formă de roată, steluţe etc.). La acestea se adaugă şi detalii rustice cu farmec.

Atuul acestei case este dat de faptul că toate funcţiunile (living, bucătărie, dormitoare) au deschidere către mare. Cu toate acestea, Moontide nu înseamnă doar romantism vizual. Această mică bijuterie arhitecturală oferă la fel de multe facilităţi practice. Bucătăria este dotată cu plită şi cuptor electric, cuptor cu microunde, frigider, congelator şi maşină de spălat vase, iar magazia din spatele casei integrează maşina de spălat rufe şi uscătorul.

Cu siguranţă, într-o casă ca aceasta, înconjurată de natură şi dotată cu toate facilităţile moderne, te vei simţi ca într-un colţ de rai.

Pentru o vizualizare completă a acestei case (interior şi exterior) accesează galeria foto.

Sursa foto: http://adorable-home.com

Articole similare

Tehnologia te poate ajuta sa mentii curatenia

casamea.ro

Decor in linii moderne

Oana Voicu

Decor guvernat de culoarea verde

casamea.ro

Lasă un comentariu