Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casuta de la tara, plina de culoare

Lemnul este principalul material folosit la realizarea ei, in timp ce culorile reprezinta cuvantul de baza in aceasta locuinta, atat la exterior, cat si la interior. Iti este imposibil sa nu o observi chiar si de la sute de metri distanta. Este o pata de culoare in mijlocul naturii, rosul „teracota” si albastrul deschis imbinandu-se armonios la nivelul finisajelor, iar verdele din jur, evidentiind si mai mult frumusetea ei.

In interior, albastrul intens si rozul fuchsia acapareaza privirea, fiind principalele culori folosite. Albastrul este abordat si in cazul finisajelor, multiple bucati de lemn, din puncte cheie, fiind vopsite in aceasta nuanta aproape roiala, creand o atmosfera interesanta in bucatarie si dining.

De asemenea, la parter, exista un open-space format din bucatarie, dining si living. Livingul este plin de prospetime multumita culorilor vii si imprimeurilor florale. Un candelabru colorat contrasteaza cu decorul rustic si reprezinta „cireasa de pe tort” a amenajarii.

In bucatarie se regasesc elemente si accesorii traditionale la tot pasul, dar si cateva detalii vintage, cum ar fi pianul vechi sau masina de cusut de la etaj, in timp ce, cele doua bai prezinta influente marocane: combinatia de culori „albastru si galben”, faianta cu motive geometrice ce compun imprimeuri florale sofisticate, mobilierul traditional, etc.

Articole similare

Albul este mereu la moda in cazul amenajarilor interioare

casamea.ro

5 idei pentru a obtine spatii luminoase

Elena Virlan

Cum te poti folosi de picturile murale pentru amenajarea interiorului locuintei tale

casamea.ro

Lasă un comentariu