Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casa reconditionata, amenajata in 8 luni

Atat lucrarile de renovare, cat si cele de decorare au durat 8 luni, timp in care o extensie a fost construita, astfel incat camerele se imparte intre vechiul bungalou si anexa noua. Amenajarea este minimalista, in sensul de cat mai simplist cu putinta, desi accente rustice sunt vizibile la tot pasul.

Parterul este ocupat de un open-space imens ce cuprinde bucataria cu insula, o masa de dining aflata in prelungirea acesteia si o zona de living. Spatiul este foarte aerisit, intreg mobilierul de bucatarie,cat si biblioteca corespunzatoare camerei de zi au fost amplasate de-a lungul unui singur perete. Ne plac foarte mult combinatiile de culori neutre – crem si alb- la nivelul scaunelor si insulei. Chiar daca vorbim de un open-space, bucataria este cat se poate de delimitata gratie formei longitudinale.

Canapeaua rosie din living este cea mai aprinsa „pata” de culoare, insa ceea ce atrage atentia cu adevarat este spatiul de birou improvizat sub scari; astfel, fiecare metru patrat este folosit in mod inteligent. Nu este de neglijat nici masuta de cafea de inspiratie vintage sau accesoriile cu imprimeuri traditionale, si anume pernele.

La etaj se afla un dormitorul matrimonial si unul pentru oaspeti, dar si camera micutei lor Tesla in varsta de 4 luni. In fiecare interior vom intalni parchet de culoare inchisa, dar si lambriuri in cazul peretului din spatele si din fata patului. Pentru camera copiilor a fost ales un model de tapet colorat si mobilier clasic.

La exterior exista o curte de dimensiuni considerabile, cu piscina, o mica terasa si cateva plante…suculente, o alegere potrivita pentru zona in care cei doi tineri locuiesc.

 

Articole similare

Amenajari interioare: 14 idei de amenajare a unui living

Olivia Vereha

Look eclectic direct din Texas

Catalina Coca

Bucatarie contemporana cu design original

Elena Virlan

Lasă un comentariu