Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casa moderna langa Chisinau

Cu acest proiect, M House,  Marcel Luchian a participat la GIS International Expo Conference.

Sunt necesare cateva cuvinte despre arhitect. Marcel Luchian a absolvit Designul Interior la Universitatea Tehnica din Moldova; a primit diploma de inginer licentiat in 2009. Dar dorinta de profesionalizare l-a facut sa urmeze si cursurile de vara la Universitatea Tehnica din Riga – Arhitectura si Urbanism in 2009. A fost admis la diverse masterate in arhitectura si design de interior la universitati si scoli ca Politecnico di Milano, Nuova Accademia di Belle Arti sau Scuola Politecnica di Design.

M House este un concept foarte modern de locuinta pentru o singura familie. Pasiunea pentru arhitectura si design a tanarului arhitect si-au pus amprenta si astfel a rezultat o casa unde liniile si luminile au un rol primordial in ambianta sugerata.

Dar sa vedem cum defineste arhitectul munca sa: ,,Pentru noi arhitectura este mai mult decat pasiune si lucru, e un univers infinit unde fiecare linie, forma gasita poate fi functionala, lucrand corect cu lumina, incaperea sau spatiul din imprejurimea ei. Arhitectura si Designul au mereu nevoie de cercetare si colaborare deschisa, de o echipa puternica care sa poata lucra si dezvolta ideile in toate detaliile, ascultand atent clientul si propunandu-i exact ce are nevoie, urmarind totodata nu numai piata, dar si ultimele inovatii in domeniu.“

Un articol preluat de pe Un blog de-a frumosul

Articole similare

Ene Petronela

RL online

Începând cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poți achiziționa covoare din lână, la prețuri de la 89 lei!

comunicat de presa

Casa moderna si spatioasa in Bucuresti

casamea.ro

Lasă un comentariu