Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casa fermecatoare in mijlocul naturii

O resedinta construita intr-o zona sensibila prezinta, de obicei, o serie de probleme si obstacole. Compania de arhitectura Robert M. Gurney s-a confruntat cu "lista de probleme" atunci cand i s-a prezentat aceasta resedinta construita intr-o zona in care au loc inundatii masive.

Proprietarii casei au refuzat sa se mute in alta parte si i-au contactat pe arhitectii firmei de arhitectura pentru a realiza un plan de renovare temeinic, astfel incat locuinta sa corespunda cerintelor stabilite pentru casele situate in zone expuse la inundatii.

Arhitectii au descoperit ziduri putrede, pete de mucegai si multe alte probleme, dar si faptul ca nu au fost valorificate vederile superbe catre apa. Astfel, noul proiect de renovare a inclus si crearea unor suprafete vitrate ample care sa permita admirarea peisajului de la interior.

Insa cea mai importanta actiune a constat in marirea (inaltarea) fundatiei din beton pentru a-i oferi constructiei rezistenta necesara. Ca si materiale de constructie s-a folosit in mare parte beton, cu unele componente din lemn natural. Rezultatul este o casa ultra moderna foarte confortabila.

Interiorul este, de asemenea, amenajat in stil modern. Albul peretilor este completat cu piese de mobilier in culori primare si cu design minimalist. In decor sunt inserate si cateva piese de arta, contributia incontestabila a proprietarului. Prin aceasta amenajare putem vedea cat de minunat este un decor simplu.

Sursa foto: http://adorable-home.com

Articole similare

Cum sa alegi o chiuveta de calitate pentru bucataria ta

casamea.ro

Bai in culori energizante

Elena Virlan

Vrei sa cumperi un blender?

casamea.ro

Lasă un comentariu