Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casa din lemn foarte prezentabila

Casele din lemn sunt speciale, in sensul ca amenajarea interiorului trebuie sa „mearga” cu structura si finisajele locuintei. Lemnul se regaseste peste tot, inclusiv in cazul tavanului, situatie in care celelalte finisaje, dar si culorile trebuie alese cu grija pentru a nu incarca decorul. Luati exemplul amenajarii din imagini in care s-au folosit doua esente, una deschisa, alba, cealalta usor rosiatica.

Casa se bucura de un open-space incapator si de multe zone de relaxare. Open-space-ul este format din living si o zona de dining, unde atmosfera este intretinuta de un semineu.  Undeva in departare se observa si o terasa/balcon perfecta pentru zile insorite. Per total, vorbim de un stil de amenajare rustic, amestecat cu elemente moderne si vintage.

Scara interioara duce catre alt living, o baie si un dormitor. Baia are un aer provensal, fiecare lucru fiind asezat cu grija la locul lui. De asemenea, nu lipsesc accesoriile si lucrurile personale care fac casa mult mai intima si primitoare. 

Articole similare

Birou minimalist amenajat intr-un penthouse

Luana Ibacka

Ediţie specială! EXPO CASA MEA, 3-6 mai ROMAERO – Expozanţii şi organizatorii ne fac un tur al târgului

Ion Diamandi

Ghid practic pentru mobilarea casei

casamea.ro

Lasă un comentariu