Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casa de vis in Spania

Aceasta casa fermecatoare, situata in Mallorca, Spania, este inconjurata de gradini luxuriante, cu flori superbe. Resedinta dispune de mai multe zone de relaxare in aer liber, pe cat de elegante, pe atat de confortabile si primitoare.

Prima zona de relaxare se compune dintr-o masa din lemn si scaune din rachita, completate cu perne albe, respectiv perne cu dungi maro si albe. Grinzi mari din lemn de culoare inchisa acopera terasa, oferind umbra necesara.

Citeste si: Casa insorita in Mallorca

Urmatoarea curte interioara ofera vederi ample catre vegetatia luxurianta din apropiere. Aceasta zona este utilata cu trei scaune din rachita single si un scaun double, in mijlocul carora se afla o masa simpla din lemn. Doua scaunele asezate alaturi completeaza decorul. Grinzile mari din lemn au rolul de umbrire, dar totodata reprezinta si un suport pentru florile cataratoare.

Cea de-a treia terasa este amenajata putin diferit: o masa din metal cu scaune in ton. Perne si pernute decorative albe completeaza amenajarea. Aceasta curte interioara nu este acoperita, insa este umbrita de copaci, arbusti si flori.

Citeste si: Casa de tara idilica

Interiorul casei este la fel de surprinzator. Farmecul incaperilor este dat atat de materialele naturale, cat si de culorile calde, care contribuie la crearea unei atmosfere reconfortante.

Zona de intrare este amenajata practic, cu podele din placi ceramice si usi mari din lemn, care ofera lumina necesara. O banca si numeroase ghivece cu flori completeaza decorul, care dobandeste un aspect pitoresc.

Citeste si: Decor de inspiratie spaniola

Desi mica, zona de gatit este amenajata foarte sic. O frumoasa masa rotunda si doua scaunele tip taburet sunt amplasate in mijlocul incaperii. Bucataria este dotata cu dulapuri cu sertare si rafturi deschise, care ofera un spatiu suplimentar de stocare. Un element de decor incantator este chiuveta din piatra supradimensionata. Incaperea este foarte luminoasa gratie usilor in stil frantuzesc care fac legatura cu una dintre zonele de relaxare de la exterior.

Citeste si: Casuta simpla, dar fermecatoare

Zona de dining se remarca cu grinzile mari din lemn si usile frantuzesti, accesorizate cu perdele elegante. Aceasta arie a locuintei este utilata cu o masa din lemn dreptunghiulara si scaune din rachita. Deasupra mesei atarna un candelabru ornat cu cristale superbe.

Vegetatia bogata a spatiilor exterioare si amenajarea confortabila si primitoare a interiorului transforma aceasta casa intr-o resedinta de vis.

Citeste si: O casa de vis in stil country

Articole similare

Decor relaxant, în culori naturale

Alina Boicu

Pentru o familie cu un copil: un camin cu mult farmec

Elena Virlan

Rowenta Smart Force – curățenie eficientă în orice moment

comunicat de presa

Lasă un comentariu