Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casa de tara autentica

Aceasta casa din Tennessee este in adevaratul sens al cuvantului un simbol al confortului. Construita in mijlocul naturii, inconjurata de rauri si foarte multi copaci, resedinta ofera toate conditiile de confort pentru proprietarii ei, o familie extinsa.

La prima vedere, ai crede ca o casa rustica in care se adauga elemente specifice vietii moderne aluneca in sfera kitsch-ului. Nimic mai neadevarat. Arhitectura veche si elementele decorative noi se sincronizeaza perfect, dand nastere unui interior deosebit de atragator si confortabil.

Citeste si: O casa englezeasca in care rusticul atinge perfectiunea

Locuinta este de fapt o casa istorica din 1920, care se bucura de un teren extins, cu iazuri, animale salbatice si o suprafata impresionanta plantata cu copaci. Cand designerul Landy Gardner a acceptat provocarea de a renova si decora aceasta ferma, a avut un singur gand: fara clisee.

Citeste si: Elemente rustice, vintage si retro intr-o casa rurala

Designerul a urmarit ca locuinta sa fie in contact cu mediul inconjurator, dar nu banala. El a actualizat arhitectura rustica originala, utilizand o schema de culori aerisita si mult alb si albastru, apoi a introdus cateva accente mai ciudate.

Citeste si: 10 case rustice care iti vor cuceri inima

Diningul are un farmec autentic, cu masa din lemn, scaune tapitate cu panza de sac si o bancheta amplasata in apropiere. La fel de cuceritor este si coltul de lectura, creat pe „pervazul” uneia dintre ferestre. Bucataria este mare, spatioasa, luminoasa si aerisita. O adevarata placere sa gatesti!

Articole similare

Ce trebuie sa stiu despre aparatul de aer conditionat?

Elena Virlan

O casa pentru o familie care iubeste viata

casamea.ro

Ce stil de amenajare adopti in baie. Partea II

Elena Virlan

Lasă un comentariu