Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casa cu sarm, pe malul lacului

Evadarea din capitala aglomerata si obositoare este visul multor bucuresteni. Unii dintre ei isi gasesc o cale de refugiu din orasul mare si poluat prin construirea unei case de vacanta in mijlocul naturii. Este si cazul proprietarilor locuintei din imagini.

O casa cu livada si multa verdeata, in apropierea unui lac… Astfel se contura visul unui cuplu de bucuresteni, care, intr-o buna zi, a decis sa-si canalizeze toate eforturile pentru a-l transforma in realitate. Tinerii au gasit locul perfect pentru noua lor resedinta de vacanta in Crevedia, intr-o zona pitoreasca, nu departe de Bucuresti. Linistea, aerul curat, privelistea fermecatoare si suprafata generoasa a terenului au fost factorii care au influentat semnificativ decizia finala. Deoarece isi doreau un cadru idilic, in armonie cu natura, care sa imbie la visare si relaxare, au optat pentru o casa din lemn, ridicata de o echipa de mesteri specializati in astfel de constructii. Imobilul se compune din parter si etaj: parterul este format din living si bucatarie in regim open-space, iar etajul gazduieste trei dormitoare si o baie.

Casa beneficiaza si de o terasa cu vedere spre lac si imprejurimi, oferindu-le locatarilor o priveliste incantatoare, mai ales pe timpul verii.

Amenajarea interioara a fost realizata de o buna prietena, mai exact de designerul Ana Maxim. „Clientii au vrut o locuinta primitoare, relaxanta, un loc de refugiu pentru timpul liber. Stilul de decorare pe care l-am propus a pornit tocmai de la aceasta cerinta. Chiar daca am pus accentul pe confort, totusi am urmarit sa dau o nota de eleganta incaperilor. Elementele clasice, traditionale se imbina cu cele in stil shabby-chic, compunand un decor eclectic, deosebit de confortabil”, ne-a povestit designerul.

Melanjul de pasteluri, prezenta motivelor florale, tablourile cu peisaje incantatoare si florile creeaza o atmosfera destinsa, care te deconecteaza de la tumultul vietii din oras. „Daca intr-un apartament de bloc nu se preteaza mereu stilul rustic sau vintage, intr-o casa de vacanta, acestea sunt chiar recomandate”, ne-a explicat Ana.

„Ca designer, iubesc clientii care inteleg rolul unui specialist in design interior, care ma lasa sa imbin cat mai bine latura estetica a amenajarii cu cea functionala. In cazul acestor beneficiari, am fost norocoasa, avand in vedere ca mi-au permis sa-mi dau frau liber creatiei si imaginatiei. I-am ajutat sa inteleaga mai bine ce isi doresc, apoi i-am ajutat sa transforme acest spatiu intr-un camin confortabil si primitor, care sa reuneasca tot ceea ce inseamna acasa.”

Material realizat cu sprjinul designerului Ana Maxim.

Tel: 0726.232.399

[email protected]

anamaxim.ro

https://www.facebook.com/ana.maxim.56

 

 

Articole similare

Holul poate fi un spațiu foarte prietenos

casamea.ro

Idei pentru renovarea bucatariilor mici

Simona Gheorghe

Casa de weekend, pe plaja, in Chile

casamea.ro

Lasă un comentariu