Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

O casa ca-n povesti amenajata in stil country

Sunt convinsa ca multi dintre cei care isi doresc sa traiasca intr-o casa la tara isi imagineaza o locuinta ca aceasta. Interiorul se remarca prin decorul cald, natural si atmosfera luminoasa si primitoare. Cu alte cuvinte, indeplineste toate conditiile pentru o viata tihnita si frumoasa.

In camera de zi, schema de culori este neutra, cu mici accente de culoare. Tapetul cu model floral ofera incaperii un farmec aparte. Pernutele decorative aduc acel touch minunat, „spargand” schema culorilor neutre. Masuta de cafea alba, asezata pe un covoras pufos, si cele doua lumanari mari aduc o nota de romantism in decor. La acestea se mai adauga masa alba care serveste pentru pastrarea florilor. Ferestrele mari permit luminii naturale sa patrunda in interior, iar perdelele albe ofera intimitatea necesara. Balansoarul si cufarul de langa fereastra in stil rustic completeaza armonios decorul.

Zona de dining intruneste perfect toate caracteristicile unui design in stil country. In prim plan se afla masa de dining rotunda, acoperita cu doua fete de masa in culori neutre si scaunele albe acoperite cu pernute. Toate aceste elemente creeaza o atmosfera confortabila si degajata. Candelabrul si oglina cu rama aurie completeaza armonios acest spatiu fermecator.

Dormitoarele sunt amenajate cu mobilier alb si in nuante naturale, iar accesoriile prezinta imprimeuri florale, in ton cu tapetul. Finisajele si accesoriile in culori pastelate ofera celor doua incaperi un aer foarte feminin.

Amenajata in ton cu restul casei, baia se remarca prin aerul boem, dat de elementele de decor pline de gratie, cum ar fi cada in stil retro, bancheta din lemn rustica si florile proaspete.

Pentru o vizualizare completa a locuintei acceseaza galeria foto.

Articole similare

Geometrie si mister intr-un apartament minimalist

Georgiana Sfarlea

Casa ca o cutie de bijuterii

Elena Turcu

Amintiri de departe

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu