Image default
Amenajare bucatarie Practic

O bucatarie gri impecabila

Pentru a va bucura de o bucatarie precum cea din imagini este ideal sa locuiti la casa. Amenajarea nu e imposibil de reprodus nici intr-un apartament de bloc, cu conditia ca acesta sa fie spatios, astfel incat sa permita si amenajarea unei zone de dining.

Stilul clasic are muulte atuuri, atat de ordin estetic, cat si financiar. De pilda, o amenajare clasica o puteti pastra multi ani deoarece nu se demodeaza in timp. Acest lucru va scuteste si de investitii financiare, inevitabile atunci cand se reamenajeaza casa.

Citeste si: Bucataria clasica

Bucataria din imagini capteaza atentia atat prin mobilierul din lemn cu lucratura frumoasa, cat si prin imbinarea reusita de culori neutre si nuante calde ale lemnului. Nu putem trece cu vederea nici zona de dining amenajata in ton cu bucataria, dar mult mai vesela gratie accentelor de culoare (verde si fucsia) care se regasesc la textile si florilor proaspete.

Citeste si: Bucatarii clasice in tonuri de verde

Desi se inscrie in stilul clasic, bucataria beneficiaza de dotari si elemente decorative moderne, cum ar fi suportul pentru vinuri, spatiul de lucru/lectura si coltul de perete acoperit cu tabla de scris.

Citeste si: Bucatarii timeless

Articole similare

Un nou look pentru decorul de acasa

Elena Virlan

Living elegant in stil urban

Laura Ilica

Camera copilului, un proiect serios. Partea I

casamea.ro

Lasă un comentariu