Image default
Amenajari Interioare

O baie spatioasa, amenajata practic

Baia din imagini face parte dintr-un apartament spatios, de 100 de metri patrati, amenajat de designerul Maria Dulhan pentru un cuplu din Bucuresti. Ideea care a stat la baza proiectului a fost crearea unui decor de bun gust, in acord cu principiile feng-shui.

Desi face parte dintr-un bloc relativ nou, apartamentul nu satisfacea cerintele proprietarilor atunci in momentul in care acestia l-au achizitionat. Majoritatea finisajelor erau demodate, iar parchetul nu se armonia cu tamplaria. Prin urmare, era firesc ca prima masura luata sa fie contactarea unui designer de interior. Colaborarea cu Maria Dulhan a fost completa, designerul ocupandu-se de proiect pana la ultimele detalii. Scopul sau a fost crearea unui interior actual, primitor si functional.

In baia matrimoniala a utilizat culori de pamant in contrast cu nuante deschise, care se gasesc preponderent la finisaje. Pentru a deveni perfect functionala, suprafata acesteia a fost marita si dotata atat cu cada, cat si cu cabina de dus.

Din ratiuni estetice, designerul a ales placi ceramice (care imita piatra) in format mare, de 60 x 60 de cm, fara rosturi. Punctul de atractie il reprezinta cada cu picioare, al carei design este unul elegant.

Material realizat cu sprijinul designerului Maria Dulhan, tel.: 0744.308.887, [email protected]

Articole similare

Casa de piatra din satul spaniol

Georgiana Sfarlea

Renovare completa

Revista Domus

Resedinta in stil neoclasic in sudul Frantei

Catalina Coca

Lasă un comentariu