Image default
Amenajare bucatarie Practic

O baie pentru doi

Acum, ea inglobeaza o serie de elemente inovate pentru a corespunde si celor mai exigente criterii estetice. Amenajarea pe care ne-o propun cei de la Bravo Group se remarca printr-un look lejer si aerisit si tot ce trebuie sa facem noi pentru a avea o asemenea baie este sa cumparam placi ceramice similare celor din imagini si, bineinteles, obiecte sanitare suspendate Gala, din colectia Elia, pe care le gasim in show-room-urile Bravo Group.

Diferenta de nivel are menirea de a permite montarea unei cazi intr-o zona mai izolata a baii pentru putina liniste si trebuie sa recunoastem ca a avea un spatiu intim, in care sa ne relaxam in voie, este foarte placut. Amenajarea este dotata si cu o zona de dus, ceea ce inseamna ca baia poate fi utilizata simultan de doua persoane. Spatiul de stocare este asigurat de un corp suspendat prevazut cu fronturi de oglinda ce ii mascheaza rolul utilitar. Pentru amplasarea accesoriilor destinate periutelor de dinti, sapunului si prosoapelor dar si ca zona de expunere a unor elemente decorative (lumanari, flori sau fotografii), mai poate fi folosit blatul constructiei ce ascunde instalatia sanitara a celor doua lavoare.

Decorul cald al baii poate fi completat cu un cos de rufe realizat din impletitura de fibre naturale sau cu o planta in ghiveci.

Articole similare

25 de dormitoare din care te trezeşti fericit

Elena Virlan

Bucatarie in stil rustic

Ana-Maria Oancea

Cum amenajam masa pentru servirea ceaiului?

Catalina Coca

Lasă un comentariu