Image default
Amenajare bucatarie Practic

O baie pe bugetul tau

Incaperea vizata este o baie de 5,6 mp.

Cea de-a doua varianta (gandita, bineinteles, pentru acelasi spatiu) este inspirata din spatiile cu functiune “spa”. Culorile folosite se inscriu in gama celor de pamant: bej, diverse tonuri de maro, verde (plantele), alb (pietrisul).

Avand in vedere ca ritmul de viata actual este unul alert, cada a fost inlocuita cu un dus generos. Spatiul alocat acestuia a fost construit din placi ceramice si delimitat cu ajutorul unui panou de sticla. S-a ales o coloana de dus cu hidromasaj. Pe peretele opus coloanei, in cadrul unei nise realizate la nivelul pardoselii, a fost creata o zona “verde”, care a fost umpluta cu pietris alb. Tot in aceasta au fost ascunse cateva spoturi de dimensiuni mici, ce lumineaza tulpinile de bambus cu rol decorativ.

Lavoarul are dimensiuni generoase (1 m lungime), blatul lui gazduind atat lavoarul, cat si un mic spatiu pentru machiat.
 Gresia si faianta au fost alese in doua culori: bej si maro. Deoarece spatiul nu este foarte amplu, bejul predomina, iar maroul are rolul de a demarca zona de dus. Alegand o culoare uniforma si renuntandu-se chiar si la decoruri, s-a creat iluzia unui spatiu mai mare.

Costuri:

Manopera – 984 lei

Mobilier (cu lavoar montat pe blat) – 1.180 euro

Panou de dus cu hidromasaj – 1.750 euro

Placi ceamice – 750,3 euro

Cost total – 3.914,3 euro

Amenajare realizata de arh. Diana Stere (tel.: 0729-061.315, [email protected]) si arh. Cristi Oprea (tel.: 0733-954.333, [email protected]), GranDesign Studio (www.grandesign.ro)

 

Articole similare

Cum să obții spațiu într-o bucătărie foarte mică

casamea.ro

4 lucruri esentiale despre blaturile din piatra

Catalina Coca

Dormitor inspirat de natura

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu