Image default
Amenajare bucatarie Practic

O baie in culori calde si odihnitoare

Altfel spus, modul in care este finisata si decorata reprezinta o conditie la fel de importanta pentru a ne simti bine.

Culorile tari si formele abstracte nu se numara printre preferintele sotilor Doroftei. Atunci cand si-au amenajat sala de baie, acestia au urmarit in primul rand sa creeze o amosfera calda si odihnitoare. Dorinta a pornit mai ales din nevoia lor de a-si petrece putinul timp liber intr-un ambient relaxant, foarte benefic dupa orele stresante de la serviciu. Cum au procedat? Mai intai au cautat finisaje in culori neutre, atat pentru pereti, cat si pentru pardoseala, cu ajutorul carora sa contureze un cadru deconectant. Apoi au achizitionat obiectele sanitare, acordand o atentie sporita alegerii cazii de baie, pe care au amplasat-o pe colt.

Pentru ca prefera suprafetele largi, au montat doua oglizi mari, care, pe langa efectul de amplificare a spatiului, dau si o nota originala baii.

Politele din sticla se integreaza foarte bine in decor si totodata sunt practice, servind la depozitarea produselor cosmetice.

Mare iubitoare de flori, stapana casei intentioneaza sa cumpere mai multe specii de plante rezistente la umezeala, pe care sa le amplaseze in baie.

Articole similare

Cum alegem mobilierul si accesoriile in dormitor– reguli generale

Catalina Coca

Opt pași pentru alegerea saltelei corecte

casamea.ro

Aranjamente rustice pentru masa de sarbatori

Catalina Coca

Lasă un comentariu