Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

O baie fermecatoare pentru un cuplu tanar

O incepere poate sa atraga prin design, prin culori sau prin imbinarea armonioasa a celor doua, cum este si in cazul acestei bai, amenajata de designerii Simona Bonea si Bogdan Apostoiu cu mult bun gust.

Baia din imagini face parte dintr-un apartament spatios si este aferenta dormitorului matrimonial. Cu sprijinul designerilor Simona Bonea si Bogdan Apostoiu, tinerii proprietari au reusit sa creeze in acest spatiu un decor cochet, elegant si foarte primitor.

Tinerii soti au solicitat ca baia sa continue linia cromatica si stilistica a dormitorului. Ca atare, la nivelul finisajelor, se repeta modelul floral din dormitor, care sugereaza tapetul, iar mobilierul a fost inlocuit cu cateva cuburi decorative.

Fiind multumiti de cromatica si calitatea finisajelor, beneficiarii au vrut sa le pastreze. In schimb, au renuntat la aproape toate obiectele sanitare, pastrand doar cada. Cele noi au fost achizitionate de la Delta Design.

Material realizat cu sprijinul designerilor Simona Bonea si Bogdan Apostoiu, tel.: 0722-632.000, 0731-770.950, www.avantgardesign.ro

Articole similare

Cum iluminați cu stil spaţiul exterior?

casamea.ro

Cum se culeg strugurii?

Dan Mazilu

O gradina clasica

Dan Mazilu

Lasă un comentariu