Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

O baie cu sarm in Kenya

Decorurile rustice, realizate cu lucruri simple si in culori naturale au un farmec aparte. Avem un exemplu incontestabil prin aceasta baie matrimoniala dintr-o casa din Kenya.

Amenajarea a fost realizata de designerul Suzanne Kasler, care a incercat sa imbine cat mai bine ideile sale cu preferintele proprietarilor. De exemplu, designerul le-a sugerat sa monteze doua lavoare deoarece aceasta varianta este mult mai practica.

Citeste si: 10 bai amenajate in stil marocan

Covorul rosu l-a gasit intr-o piata din Karen, o suburbie a capitalei Nairobi, numita asa dupa numele scriitoarei daneze Karen Blixen (cunoscuta si sub pseudonimul Isak Dinesen), autoarea cartii „Out of Africa”. Cada vintage a achizitionat-o de la o firma renumita din Nairobi.

Desi in incapere sunt prezente elemente de decor in stiluri diferite, amenajarea este unitara si reuseste sa reproduca atmosfera rustica a locuintelor autohtone. Un rol important in acest sens il joaca acoperisul inclinat, care face trimitere la colibele africane.

Citeste si: 7 idei de design interior in stil african

Schema de culori este redusa, insa accentul cade pe contraste. Peretii si obiectele sanitare albe formeaza un contrast placut cu tamplaria si mobilierul maro.

La fel ca si dormitoarele, ferestrele sunt dotate cu plase (cu fermoar) impotriva insectelor.

 

 

 

 

Articole similare

Idei si solutii de amenajare pentru gradini mici. Partea a IV-a

Elena Virlan

Idei si solutii de amenajare pentru gradini mici. Partea I

Elena Virlan

Hreanul

RL online

Lasă un comentariu