Image default
Amenajare bucatarie Practic

O baie cu finisaje naturale

Casa din care face parte aceasta baie este amplasata intr-un complex rezidential, iar proiectul dupa care a fost realizata este unul tip, oferit de dezvoltator. De altfel, acesta a facilitat si relatia cu anumite firme, in vederea amenajarii. Proprietarii nu s-au implicat deloc in alegerea finisajelor si a obiectelor sanitare pentru bai, oferindu-i mana libera arhitectei cu care au lucrat. Aceasta a ales dotarile si mobilierul de la Romstal, avand in vedere ca gama cromatica sa fie unitara cu cea din restul casei (nuante de maro, bej, galben si oranj), iar decorul sa fie unul „potolit”.

Investitia a fost una medie. Mai exact, au fost achizitionate finisaje de buna calitate, insa nu extravagante din punct de vedere al aspectului.

Idee!

Daca suprafata baii nu-ti permite sa montezi o cada (sau pur si simplu nu agreezi ideea de a avea o cada), alege o cabina de dus. Aceasta nu trebuie sa fie una clasica, cumparata, ci poate fi realizata in functie de spatiul de care dispui. In cazul de fata, arhitecta a construit cabina folosindu-se de unul dintre peretii incaperii, caruia i-a creat un corespondent. Cadita de dus a fost montata intre cei doi pereti placati cu faianta, iar spatiul a fost inchis cu o usa culisanta de sticla.

 

Articole similare

Creeaza o camera chic, pentru oaspeti, in 5 pasi simpli

Catalina Coca

Cerere in casatorie

Oana Voicu

25 de dormitoare din care te trezeşti fericit

Elena Virlan

Lasă un comentariu