Image default
Amenajare bucatarie Practic

O baie cu accente vintage

O oaza de relaxare si intimitate poate fi creata relativ usor, asta daca spatiul iti permite si imaginatia este la cote maxime. Stilul clasic, rasfatat de cateva accente vintage, este alegerea potrivita pentru o casa cu vedere spre o gradina plina de crini imperiali si trandafiri inmiresmati.

Pentru a aduce acest stil in viata si baia ta, orienteaza-te, in primul rand, spre un mobilier clasic cu forme rotunjite si linii fine de un alb imaculat. In aceeasi categorie intra si cada cu picioruse de inspiratie victoriana.

Din punct de vedere cromatic, predomina culorile pastelate. De exemplu, in imaginile alaturate, peretii „ou de rata” transforma aceasta baie intr-una regala. De asemenea, gresia mozaic de culoarea deschisa completeaza decorul delicat. Forma sa hexagonala este foarte interesanta si confirma atentia la detalii a proprietarilor.

Accesoriile sunt si ele importante. Mini-draperiile cu imprimeu floral sunt usor de manevrat pentru a admira privelistea si a lasa lumina naturala sa patrunda in interior, in timp ce candelabrul este cireasa de pe tort in aceasta amenajare.

Poate cel mai important detaliu este dat de panourile decorative, situate de o parte de alta a ferestrelor. Fara ele peretii ar fi lipsiti de eleganta.

Si pentru ca tot vorbeam de relaxare, un fotoliu confortabil in culori sau imprimeuri contrastante devine punctul de atractiei al baii.

 

Articole similare

Renovare in functie de necesitatile familiei

Constantin Stefan

Modernizarea unei bai cu 4.600 de lei

Elena Virlan

Modernizarea unui living de 20 mp

Elena Virlan

Lasă un comentariu