Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

O baie atipica

Adevarul este ca gandim in clisee. E mai usor asa, sa adopti o imagine sau o parere intens vehiculata si s-o adaptezi personalitatii tale. De aceea, cam toate baile arata la fel: gresie si faianta; cada, lavoar albe, eventual un dus intr-un colt.

Oricat am schimba si combina culorile intre ele, efectul e cam acelasi: o baie pe care parca am mai vazut-o undeva. Dar … daca doriti sa aveti o baie cu adevarat originala, puteti sa abordati amenajarea ei dintr-un punct de vedere cu adevarat atipic.

In ceea ce priveste istoria acestei bai, va pot spune ca se afla intr-o locuinta mica, in forma de „L”, foarte departe de ceea ce vedem prin imobilele clasice sau apartamentele binecunoscute, asa ca, baia dispune de un spatiu ceva mai mare decat deobicei. In plus se continua cu un dressing generos. Desi exista spatiu suficient, proprietarii au renuntat la folosirea unei cazi in favoarea unei cabine de dus bine etanseizate.

Doar in acel colt s-a folosit ceramica tip mozaic, intr-o culoare deschisa, alb-crem. Restul baii este imbracat intr-un tapet rosu, cu pattern clasic, floral. Lavoarul este foarte sic, rotund, ca un bol mare, ceramic cu o scobitura in centru.

Mobila construita bine gandit in jurul lui e incapatoare, si bine asortata. Oglinzile inramate cu rame impozante aurii, intregesc aerul pretentios si glamouros al acestei incaperi. Mai mult decat o baie, acest loc invita ca ritualurile zilnice de curatare corprorala sa devina placute nu numai necesare.

Un plus pentru accesoriile feminine, geamul special sablat si parchetul alb.

Articole similare

Arhitectura urbana

Simona Popa

Cum creezi un decor in stil frantuzesc

Elena Virlan

Aranjamente din elemente naturale pentru un decor magic

Elena Virlan

Lasă un comentariu