Image default
Calatorii LifeStyle

O amenajare exotica pe un meleag oriental

Organizata pe 4 etaje, cu o capacitate de 40 de persoane, acesta casa de vacanta reprezinta rodul muncii arhitectului de origine tailandeza, Charupan Wiriyawiwatt.

Oricine are posibilitatea poate inchiria intreg spatiul pentru a-si petrece una din cele mai superbe vacante intr-un cadru natural desavarsit sau pentru a-si petrece o luna de miere speciala.

Cele patru dormitoare elegante sunt amenajate intr-un stil ce reuneste liniile drepte, discrete ale designului autohton cu cele dure, care fac referire la momentul actual.

Tot conceptul amenajarii a pornit avand la baza complementaritatea si contrastul, drept pentru care in fiecare camera exista un joc cromatic adorabil.

Numarul redus de dormitoare king si queen size, nu fac decat sa intareasca ideea de intimitate si familiaritate.

Lounge-ul si terasa placata cu deck sunt singurele care tradeaza aspectul comercial al locului.

In rest, zona deschisa de la parter, care include o frumoasa bucatarie Minotti si un dining elegant, pare sa fie conceputa pentru o familie numeroasa, unita.

Un element intalnit cu frecventa destul de mare este detaliul vegetativ, florile sunt surprinse atat in starea lor pura, cat si imortalizate in accesorii de decor.

Fiecare dormitor din cele 4 beneficiaza de baie proprie precum si de cate o terasa impresionanta care-ti permite sa te bucuri de privelistea inconjuratoare si de luciul perfect al apei din piscine.

Pentru rezervari puteti accesa site-ul: villayang.com

Articole similare

Life Care si Casamea.ro premiaza cei mai activi barbati

RL online

Cum poti sa intretii usor curatenia, atunci cand ai animale de companie

casamea.ro

Industrial legacy by Exotique la BIFE-SIM 2014!

casamea.ro

Lasă un comentariu