Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Novatik – Sisteme performante de jgheaburi si burlane

Decizia de a intra pe piata producatorilor de sisteme de drenaj a venit in mod natural deoarece sistemul de jgheaburi si burlane vine sa completeze functionalitatea acoperisului.  Pastrand filosofia de a oferi clientilor solutii inteligente pentru acoperisuri, Final Distribution vine cu noutati legate de forma jgheabului, elementul de racord jgheab-burlan, coturi si carligele de sustinere ale jgheabului menite sa eficientizeze pretul sistemului si eficacitatea scurgerii apei de pe acoperis.

Sistemul de drenaj produs de Final Distribution vine in doua variante: Novatik Ronda – sistem de jgheaburi si burlane semicircular si Novatik Quadra – sistem rectangular.

Jgheaburile si burlanele Novatik Ronda sunt destinate proprietarilor care cauta un sistem pluvial cu aspect discret, traditional. Forma semicirculara a acestei game, precum si paleta de culori in tonuri naturale, respecta arhitectura oricarei fatade fara a o incarca. Caracteristica principala a sistemului pluvial Novatik Ronda isi arata si in acest caz beneficiile pentru aspectul fatadei care este mai bine protejata de revarsarile de apa, datorita formei particulare a jgheaburilor

Marginea vizibila a jgheabului este intoarsa catre interior si nu catre exterior, ca in cazul altor sisteme, asigurandu-se astfel colectarea unui volum mai mare de apa pe metru liniar de jgheab.

Sistemul de jgheaburi si burlane rectangulare Novatik Quadra este o alternativa originala si moderna la sistemele pluviale clasice, semirotunde.

Realizat din acelasi otel finlandez de calitate, sistemul pluvial Novatik Quadra beneficiaza de acceasi garantie de 20 de ani ca si sistemul Novatik Ronda, la un pret mai eficient. Otelul cu strat de protectie Pural garanteaza mentinerea in timp a culorilor jgheabului, burlanului si a tuturor elementelor sistemului

Componentele sistemului pluvial Novatik sunt create astfel incat sa se imbine perfect cu efort minim. Profilul jgheabului, robustetea de neegalat a carligelor de jgheab, designul pieselor de imbinare si introducerea unor elemente noi imbunatatesc atat estetica sistemului cat si procesul de montaj, in acelasi timp cu eficientizarea costurilor. Sistemul de jgheaburi si burlane Novatik mai prezinta o noutate: coturile si evacuarile de jgheab pot fi comandate in doua variante estetice: drepte si gofrate. Avantajul cotului gofrat este acela ca se poate produce  la orice unghi intre 25º si 90º.

Sistemul pluvial Novatik se monteaza simplu si rapid, liniile de productie sunt moderne si performante, elementele gofrate reduc costurile sistemului , iar garantia produsului este de 20 de ani. Iata numai cateva dintre motivele pentru care Novatik ar trebui sa fie alegerea ta pentru sisteme pluviale.

Articole similare

Cum alegi usa potrivita pentru garajul integrat in locuinta

casamea.ro

Senatorii nu au votat “Prima Casa”

RL online

Proiect de casa: P + E

casamea.ro

Lasă un comentariu