Image default
LifeStyle

Noua gamă Kalmar DCG80-100 de manipulatoare de containere goale

Kalmar, companie membră a Cargotec, a lansat la Munchen o nouă gamă de manipulatoare de containere goale. Promovată sub sloganul "Expect more", gama promite să satisfacă și chiar să depășească așteptările clienților.

De-a lungul ultimilor 30 de ani, Kalmar a livrat aproximativ 10.000 de manipulatoare de containere goale, câteva mii dintre ele fiind încă în activitate. 90% dintre clienții Kalmar spun că ar achiziţiona din nou un manipulator de container Kalmar, în principal pentru durabilitatea lor superioară și fiabilitate, dar și datorită rețelei de suport și servicii.

Noua gamă DCG80-100 a fost dezvoltată în funcţie de solicitările clienților de manipulatoare de containere. Cei mai importanţi trei factori au fost: o performanță mai bună, o fiabilitate mai mare cu timpi mai mici de nefuncționare și costuri de funcționare mai reduse. Manipulatoarele de containere goale DCG80-100 au fost proiectate pentru a oferi toate acestea.

Gama oferă modele cu capacități nominale de 8, 9 sau 10 tone. Transmisia, înălțimile de ridicare, spreader-ele și nivelurile de performanță, toate pot fi specificate în funcție de necesități. La fel şi o serie de caracteristici și opțiuni de siguranță, precum avertizarea la mersul cu spatele, protecția la incendiu, monitorizarea presiunii în anvelope, iluminarea suplimentară etc.

Confortul operatoului este o prioritate graţie cabinei de ultimă generaţie EGO, ce oferă o ergonomie avansată, vizibilitate îmbunătățită și posibilitatea unei poziții înalte sau joase pe șasiu. Gama oferă cele mai mari rate de ridicare și coborâre disponibile pe piață, cu costuri substanţial reduse de funcționare pentru fiecare mutare. Intervalele de service au fost, de asemenea, crescute, iar accesul la punctele de întreținere se face mai ușor. Noua gamă vine echipată cu SmartFleet, un instrument puternic de monitorizare și optimizare a echipamentelor, ce face ușoară analiza datelor de performanță, ajutând la îmbunătățirea eficienței și productivității.

Sursa: www.mequipment.ro

Articole similare

Targul Martisorului 25 – 28 februarie

comunicat de presa

Designers Guild, pasiune pentru lux

Mariela Vanu

30 de lavoare care trezesc efectul “Wow”

Elena Virlan

Lasă un comentariu