Image default
LifeStyle

Noua gama de microvideoinspectie de la Ridgid

Noutatatea sezonului la Ridge Tool o reprezinta Nanoreel. Un SeeSnake de ultima generatie, care poate inspecta prin intermediul unei camere minuscule tevile de incalzire, radiatoarele, precum si instalatiile de incalzire din pardoseala. Mai exact, poate patrunde in spatii cu diametrul mai mic de 50 de mm.

Al doilea dispozitiv, CS 10, este un monitor digital care permite atat inregistrarea de imagini, cat si de videoclipuri. Monitorul de 12.1 inch le permite profesionistilor in instalatii sa vada si sa diagnosticheze blocajele pe care camera SeeSnake-ului le descopera in tubulaturile inguste. „Curatarea si mentenanta canalizarilor domestice si industriale este un segment de business cu un potential ridicat in Romania, unde regiile de apa se ocupa doar de intretinerea tronsoanelor principale”, a declarat Camil Aliman, Area Manager Ridge Tool pe Romania si Ungaria. „Instalatorii profesionisti au nevoie de aparatura de ultima ora care sa le permita o investigare riguroasa a tevilor de apa si incalzire, de aceea cred ca noutatile Ridgid vin in intampinarea nevoilor lor.”

In Europa, peste 10.000 de profesionisti folosesc camerele de videoinspectie marca Ridgid. La nivel mondial, RIDGID produce o gama completa de echipamente si masini pentru curatarea canalizarilor, avand o traditie de peste 60 de ani in acest domeniu. In acest moment, cele mai performante echipamente de videoinspectie si locatoare de utilitati de pe piata se pot gasi si la distribuitorii din Romania.

Aflati mai multe pe www.ridgidblog.ro    

Articole similare

Baneasa Drive In Cinema se redeschide cu 6 seri speciale

comunicat de presa

Laura Bretan, invitată specială în concertul lui Placido Domingo jr.

comunicat de presa

Longevivul și uimitorul thriller «Cursa de șoareci», în premieră la TNB!

comunicat de presa

Lasă un comentariu