Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Noi utilaje Cat® debuteaza la Intermat 2012

In colaborare cu dealerul Cat din Franta, Bergerat Monnoyeur, Caterpillar va expune pe trei zone diferite, totalizand peste 6.500 de metri patrati de spatiu de prezentare destinat ultimelor aparitii, noii tehnologii si serviciilor.

Principalul stand indoor, J023, in hala 5B, va contine peste 40 de utilaje Cat, 20 dintre ele prezentate pentru prima data in Europa, iar in zona de expunere exterioara vor fi amplasate utilaje destinate domeniilor: deseuri solide, reciclare si demolare. De asemenea, o zona pentru demonstratii le va permite clientilor sa vada utilajele Cat in actiune.

Noile aparitii Cat prezentate la Intermat 2012 se vor incadra intr-o gama variata de marimi, de la miniexcavatorul 301.7D de 1,7 tone pana la masivul camion (off-highway) 775G.

Incarcatorul pe roti 966K CVT, cu noul sau design inovativ, va fi in centrul atentiei la Intermat. Dotat cu sistemul Cat Constant Velocity Transmission, incarcatorul pe roti are un consum economic de combustibil, este usor operabil si ofera performante ridicate. Sistemul CVT nu necesita convertor de cuplu si schimbarea treptelor de viteza. Astfel rezulta un castig semnificativ de eficienta, ceea ce conduce la costuri initiale mai mici decat pentru un utilaj hibrid sau unul electric.

Caterpillar vine cu inovatii si in gama incarcatoarelor frontale pe pneuri din Seria K, si anume 924K, 930K si 938K, dotate cu noul sistem Intelligent Hydrostatic drive, diferential de blocare a axului frontal, noul pachet de racire si controlul automat al climei.

De asemenea, va prezenta noua Serie F de buldoexcavatoare – modelele 428F si 432F, ce dispun de un limitator electronic de cuplu ce mareste performantele hidraulice si de manevrabilitate, dar si de un inovativ convertor de cuplu pentru o rulare lina.

Mai multe excavatoare Cat isi vor face debutul european cu ocazia targului Intermat. Modelele 312E, 320E si 323E dispun de motoare ce intrunesc normele de emisii Stage IIIB. Noile excavatoare dispun de performante crescute, sunt usor manevrabile si versatile. In gama de miniexcavatoare Cat isi vor face aparitia si noile modele 301.7D si 302.4D.

O alta prezenta interesanta la Intermat va fi cea a buldozerului pe senile D6T.

Alaturi de utilaje, la standurile Caterpillar se vor gasi expuse si motoare si vor fi amenajate zone dedicate testelor practice, inovatiilor, tehnologiei si serviciilor menite a veni in intampinarea nevoilor clientilor. 

Articole similare

Garsonierele sunt prea mici pentru un cuplu, iar doua camere – insuficiente pentru o familie cu un copil. Ce e de facut?

RL online

Tipuri de structuri pentru casa

RL online

Ce obligatii revin locuitorilor in privinta reducerii riscului seismic?

Cristina Tamas

Lasă un comentariu