Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

New York: cum arata cel mai scump apartament din SUA

Casa a apartinut economistului Martin Zweig, care a cumparat-o cu 21,5 milioane de dolari in anul 1999, este localizata in Upper East Side si ofera o  priveliste splendida asupra Manhattanului.

Anuntul de vanzare pentru o asemenea proprietate imobiliara cu pret record de vanzare ar suna cam asa: Apartamentul este un penthouse localizat la etajele 41-43, este compus din 16 dormitoare, 6 grupuri sanitare, lift personal, sala pentru gimnastica, 4 bucatarii dintre care una principala si trei mai reduse ca suprafata si o sauna suedeza.

Camerele sunt foarte spatioase, doar tavanul urcand pana la inaltimea de sapte metri in majoritatea camerelor. Designul interior prezinta influente din mai multe perioade arhitecturale, numai cele cinci seminee fiind foarte diferite ca stil imprumutand elemente decorative din secolele 17, 18 sau 19.

Pe langa peisajul urban oferit de ferestrele uriase ale fiecarei incaperi, apartamentul este flancat si de patru terase largi, ideale pentru a lua micul dejun sau pentru seri calduroase destinate cititului sau jocurilor de societate. 

Articole similare

Recompartimentarea unei garsoniere din Kiev

Alexandra Petraru

Electrocasnicele ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-o bucatarie

casamea.ro

10 sfaturi utile pentru a avea o locuinta confortabila si primitoare in timpul sezonului rece

casamea.ro

Lasă un comentariu