Image default
Amenajare bucatarie Practic

Ne-am dorit o bucatarie vesela

Pentru ca era de necesitate maxima, amenajarea apartamentului s-a inceput cu bucataria. Fiind la prima experienta de acest gen, tinerii proprietari nu stiau exact ce fel de mobilier si ce echipamente sa aleaga.
Suprafata bucatariei de 2,9×2 m impunea asezarea frontului de lucru pe o singura latura (cea mare) pentru a nu limita libertatea de miscare intr-un loc si asa destul de stramt. Pentru o utilizare optima a spatiului avut la dispozitie, era nevoie de realizarea pe comanda a mobilierului.

Cristina a aflat despre o firma din Bucuresti care producea mobilier modular. Astfel, tanara familie a achizitionat de la “Fabrica de bucatarii” sase corpuri de mobilier, patru de baza si doua suspendate, care se potrivesc perfect pe latura mare a bucatariei. Mihai si Cristina nu erau hotarati asupra culorii si designului mobilierului, dar cand au vazut bucataria verde, au fost imediat cuceriti de prospetimea degajata de aceasta.

Pentru ca nici unul nu este foarte priceput la gatit, s-au gandit ca o bucatarie viu colorata si vesela i-ar atrage ca sa petreaca mai mult timp aici.
Electrocasnicele si accesoriile alese sunt de cea mai buna calitate (marcile Hotpoin-Ariston si Franke), tocmai pentru a avea garantia ca nu se defecteaza usor.

Articole similare

Cum ne putem reconfigura apartamentul?

casamea.ro

Livingul, incaperea familiei

Simona Popa

15.000 de euro pentru o transformare completa

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu