Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Natura, sursa de inspiratie pentru fatadele 2012

Daca pana nu demult se prefera tencuiala cu o granulatie mica, al carui rezultat implica un efort considerabil din partea mesterilor pentru obtinerea unei suprafete perfecte, astazi o noua era isi face simtita prezenta.

Revine in atentia noastra structura marcanta, cu granulatii de 3-4 mm, care capata un aspect desavarsit mai ales in cazul unei arhitecturi simple.

Suprafete ca aceasta „traiesc” in functie de cum cade lumina, ni se par masive, de nezdruncinat si sigure. Iata un motiv pentru care granulatia mare se potriveste cu tendinta actuala, lasandu-si amprenta atat asupra culorii, cat si asupra structurii.

Structurii mari ii sunt asociate tonuri colorate, stralucitoare ce amintesc de delicatetea mediului inconjurator.

Si chiar daca pamantul sta la baza noului trend, acest lucru nu inseamna ca maroul tern, lipsit de personalitate va reinvia, ci ca nuantele gentile, precum tonurile de verde, albastru ca cerul sau galben pana la bej vor da nastere unor arhitecturi inedite, „aratoase”.

Astfel, vor disparea de pe fatade nuantele de gri atat de „indragite”, locul lor fiind luat de nuante inspirate de „Mother Earth”, de mediul inconjurator, dar si combinatii neobisnuite, pe structuri mari.

Atat culoarea cat si structura tencuielii aplicate sunt esentiale pentru arhitectura locuintei tale, iar posibilitatea alegerii dintr-o gama variata de produse iti ofera oportunitatea de a-ti descoperi stilul.

In plus, este extrem de important ca tencuiala decorativa utilizata sa fie mai mult decat un finisaj placut ochiului, ea trebuie sa indeplineasca si un rol protector pentru locuinta ta, sa posede proprietati tehnice exceptionale, iar rezistenta la efectele climei, poluare sau distrugeri mecanice sunt esentiale.

Noile culori Baumit Life, impreuna cu textura aleasa pentru tencuiala decorativa Baumit, iti vor indeplini toate asteptarile.

Articole similare

Cele mai dese greseli din timpul realizarii peretilor despartitori din gips-carton

RL online

Ce este acela un Buiandrug?

Dan Mazilu

Avantajele parchetului lucios

comunicat de presa

Lasă un comentariu