Image default
LifeStyle Retete

Musaca cu branza

Mod de preparare:

Se fierb cartofii si se taie cuburi. Se prajesc cepe bine, ouale se fierb si se taie cuburi. Branza se rade, la fel si cascavalul. Se pune intr-o tava inalta un strat de cartofi peste care adaugam bulion, condimente, o parte din ceapa, din oua. Apoi deasupra stratului punem branza.

Se face la fel la fiecare strat terminand cu un strat subtire de cartofi. Peste acestia se adauga condimente, cascavalul ras, smantana. Se pune putin patrunjel tocat. Se da la cuptor 20 min.

Pofta buna!

Reteta propusa de Gradinaru Ana-Maria.

Articole similare

Expozitia centrala Romanian Design Week Preview @ Palatul Stirbei Voda

comunicat de presa

Tips & tricks pentru alegerea unei saltele potrivite

casamea.ro

Aspiratorul de mana Rapido de la Electrolux reinventeaza curatenia in casa si masina

casamea.ro

Lasă un comentariu