Image default
LifeStyle

Motivul real al despartirii Depp/Paradis: “Vanessa i-a facut viata un iad”

Aceeasi sursa a declarat ca Vanessa l-ar fi impins pe Johnny de la spate ca sa accepte roluri “mainstream” ca acelea din productiile Disney. Desi era un actor foarte renumit, Johnny avea o predilectie pentru roluri mai obscure.

Vanessa ar fi fost cea care l-a convins pe partenerul ei sa il joace pe Capitanul Jack Sparrow, din mega-productia “Piratii din Caraibe”. Productia a facut peste 300 de milioane de $ si l-a transformat pe Johnny intr-unul din cei mai bine platiti actori de la Hollywood.

Cu toate acestea, odata cu succesul a venit si un stil de viata diferit. Johnny nu era aproape niciodata acasa, promovandu-si filmele prin toata lumea, iar Vanessa se vedea nevoita sa stea izolata pe o insula pustie alaturi de micutii cuplului – Lily Rose si Jack.

“Vanessa a ajuns sa simta ca si-a sacrificat cariera de dragul succesului lui Johnny, iar acest lucru a facut-o sa devina ranchiunoasa. Nimic din ce facea Johnny nu era bine. Daca lucra, era o problema, pentru ca nu statea suficient acasa. Daca nu lucra, il numea lenes”, a marturisit sursa.

“Se certau foarte rau iar ea isi descarca frustrarile pe el. De suparare, Johnny a inceput sa bea foarte mult. Cu toate acestea, intotdeauna si-a pretuit copiii si s-a ocupat de ei“, a continuat persoana, care a preferat sa ramana anonima.

Potrivit aceleasi surse, Vanessa s-a hotarat sa se desparta de Johnny in 2010.

Ce parere ai? Crezi ca este adevarat, sau este doar o strategie de marketing pentru ca imaginea lui Johnny sa aiba cat mai putin de suferit.

Sursa: www.modista.ro

 

Articole similare

Tehnologie IPL inovatoare cu Rowenta Instant Soft Compact

casamea.ro

William & Kate, uniti pentru tot restul vietii

RL online

Spaghetti cu midii si sos de rosii

RL online

Lasă un comentariu