Image default
Home

Montarea si ingrijirea marmurei artificiale

Marmura artificiala se creaza dintr-o combinatie a marmurei naturale granulate cu rasina de poliester. Aproape identica ca forma cu marmura naturala, aceasta aduce cateva proprietati care o departajeaza de cea creata de natura. Se distinge prin durabilitate, rezistenta la pete, dar si printr-o uniformitate coloristica deosebita.

Montarea marmurei artificiale se  face cu adezivi speciali pe baza de ciment, cu intarire rapida. Cu siguranta, timpul necesar montarii acesteia este unul relativ lung, intrucat intreg demersul trebuie facut cu mare atentie de catre constructori.

Ingrijirea si curatarea se va face respectand tipul de material din care este facuta. In cazul in care marmura are culoare alba se vor folosi solutii  care sa nu pateze suprafata. Cu toate acestea, substantele de impermeabilizare sunt esentiale si asigura durabilitate si rezistenta marmurei.

Stergerea marmurei artificiale se realizeaza cu ajutorul unei lavete, folosindu-te de detergentul pentru pardoseli.

Dintre materialele existente pe piata, marmura reprezinta cea mai  rezistenta placa in fata zgarieturilor sau lovirii cu materiale dure ca urmare a grosimii sale considerabile.

Articole similare

Paturi „plutitoare” pentru interior si/sau exterior

Catalina Coca

Masa de Paste in gradina. 3 idei de decorare

Elena Virlan

Tu stii ce tip de glet sa alegi? Recomandarile Sika pentru suprafete interioare perfect finisate

casamea.ro

Lasă un comentariu