Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Monocromie intr-un apartament minimalist

Acest apartament fermecator poate fi oferit ca exemplu de locuinta contemporana in care eleganta si luxul discret isi pun amprenta asupra spatiilor. Suprafata generoasa, suprafetele mari vitrate, designul minimalist si cromatica redusa la nonculoarea alb sunt cateva elemente care ofera distinctie acestei locuinte contemporane.

Citeste si: Decor imaculat intr-un apartament de doua camere

Situat intr-o zona din care se vede orasul Seattle si Muntii Olimp in indepartare, apartamentul ofera proprietarilor vederi spectaculoase. Interiorul opulent, dar in acelasi timp nepretentios, pare ca pluteste intr-o mare alba. Amenajarea a fost realizata de designerul de interior Christian Grevstad, care a revigorat designul cu texturi bogate, introduse cu siretenie in paleta foarte restransa de culori.

Citeste si: Spatii luminoase si versatile intr-un apartament cu doua camere

Desi albul domina in fiecare incapere, decorul nu este monoton. Accentele de culoare (negru si nuantele naturale ale lemnului) sunt introduse strategic, astfel incat sa existe echilibru cromatic. Texturile au un rol la fel de important, oferind personalitate fiecarei functiuni.

Citeste si: Design modern intr-un apartament tineresc si cochet

In amenajare sunt prezente o multime de elemente (mobilier, accesorii si obiecte in forme si stiluri diferite) care aduc caldura organica (accesorii din blana, obiecte din piele, textile pufoase etc.) si care ofera un confort familiar utilizatorilor. 

Articole similare

Oferte irezistibile la BoConcept!

Ion Diamandi

Cabana sanatoasa de la munte

casamea.ro

Imobil monument istoric

Luana Ibacka

Lasă un comentariu