Image default
Amenajari Exterioare

Modul convenabil de a livra apa: Pompele GARDENA

De ce sa folosesti valoaroasa apa potabila pentru irigarea gradinii, spalarea rufelor sau pentru toaleta atunci cand sunt disponibile alte surse de apa ?

Hidrofoarele cu rezervor (vas tampon) GARDENA si pompele electronice de presiune (cu functie de hidrofor) GARDENA distribuie in mod automat apa menajera in casa si gradina.

Hidroforul GARDENA Clasic 4000/4 electronic plus (840 ron): Putere consumata: 800 W. Debit max.: 3.600 l/h. Inaltime max. de ridicare/presiune max: 44 m/4,4 bar.
Inaltime max. de aspiratie: 9 m. Utilizarea automata a apei menajere/nepotabile pentru irigarea gradinii sau in scopuri domestic (menajere). Filtru integrat cu sita fina de mare volum. Capac transparent care se scoate pentru umplerea pompei. Intrerupator rotativ pentru optimizarea autoamorsarii. Manometrul electronic porneste pompa automat cand este nevoie de apa si apoi o opreste. Siguranta de mers in gol previne deteriorarea pompei in cazul cand nu curge apa. Oprire automata cand s-a atins presiunea maxima a pompei. Filet conectare: 33,3 mm (G1). Surub de drenare inainte de inghet.

Hidroforul (pompa electronica de presiune) cu LCD GARDENA Comfort 5000/5 (1.260 ron): Putere consumata: 1300 W. Debit maxim: 4500 l/h. Inaltime de ridicare max.: 52 m. Presiune maxima: 5.2 bar. Inaltime maxima de aspiratie: 9 m. Intrare cu filet de 33.3mm(1″). Filtru integrat , fin ,cu capac transparent. Valva antiretur integrata. Comutator basculant pentru imbunatatirea amorsarii. Presostat cu siguranta de mers in gol. Iesire mobila 33.3mm. Iesire secundara. Display LCD pentru indicator de functii si defectiuni. Picioare de cauciuc pentru amortizarea vibratiilor. Motor silentios, ce nu necesita intretinere , cu siguranta termica. Presiune minim functionare: 2,0 +/- 0,2 bar.

Hidroforul (pompa electronica de presiune) GARDENA Premium 6000/5 inox LCD (1.550 ron): Carcasa puternica din otel inox.
Utilizarea automata a apei menajere/nepotabile – pentru irigarea gradinii sau scopuri domestice. Manometrul electronic porneste pompa automat cand este nevoie de apa si apoi o opreste. Siguranta de mers in gol previne deteriorarea pompei in cazul cand nu curge apa. Oprire automata cand s-a atins presiunea maxima a pompei. Presiunea de oprire setata automat. Display LCD – indicator de functii si defectiuni. 2 orificii de iesire, unul pivotant. Surub de drenare inainte de inghet. Filet conectare: 33,3 mm (G1). Lichid de pompat: apa dulce proaspata.
Putere consumata: 1.000 W. Debit max.: 5.500 l/h. Inaltime de ridicare max.: 46 m. Presiune max. 4,6 bar
Presiune min. functionare: 2,0 +/- 0,2 bar. Inaltime max. de aspiratie: 8 m. Turbina: 4 trepte.

Hidroforul cu rezervor (vas tampon) GARDENA Clasic 3000/4 (649 ron): Putere consumata: 650 W. Debit maxim: 2800 l/h. Inaltime de ridicare max.: 40 m
Presiune maxima: 4.0 bar. Presiune minim functionare: 1,5 bar +/- 0,1 bar
Inaltime maxima de aspiratie: 8 m.
Hidroforul Gardena asigura alimentarea automata cu apa a casei si gradinii. Pompa porneste automat atunci cand este nevoie de apa si se opreste automat cand consumul de apa inceteaza.
Instalare simpla deoarece pre-filtrul si supapa de sens sunt déjà integrate. Functionare rapida si usoara datorita orificiului de umplere mare, selectorului de functii rotativ si valvei de golire pentru autoamorsare optima.Design compact cu economisire de spatiu, cu manometru integrat si intrerupator de presiune in carcasa. Operare fara probleme datorita motorului cu protectie de supraincarcare termica si rezervorului mare (24L).Dop pentru drenaj. Filet de conectare: 33,3 mm (G1).

Hidroforul cu rezervor (vas tampon) GARDENA Comfort 5000/5 (1.008 ron): Putere consumata: 1.100 W. Debit maxim: 4.500 l/h. Inaltime de ridicare max.: 50 m. Presiune maxima: 5.0 bar. Presiune minim functionare: 2,0 bar+/-0,1 bar. Inaltime maxima de aspiratie: 8 m. Hidroforul Gardena asigura alimentarea automata cu apa a casei si gradinii. Instalare simpla deoarece pre-filtrul si supapa de sens sunt déjà integrate. Functionare rapida si usoara datorita orificiului de umplere mare, selectorului de functii rotativ si valvei de golire pentru autoamorsare optima.Design compact cu economisire de spatiu, cu manometru integrat si intrerupator de presiune in carcasa. Operare fara probleme datorita motorului cu protectie de supraincarcare termica si rezervorului mare (24L).Dop pentru drenaj. Filet conectare: 33,3 mm (G1).

Pentru detalii accesati www.gardena.ro

Articole similare

Gazonul se insamanteaza si toamna

Dan Mazilu

Amenajarea atentă a holului este importantă pentru obținerea unui design armonios

casamea.ro

6 sfaturi pentru a crea o gradina moderna

Catalina Coca

Lasă un comentariu