Image default
Amenajare baie Practic

Modernizarea unei bai cu 4.600 de lei

Cu aproximativ 15 ani in urma, cand s-a mutat in acest apartament din Bucuresti, proprietara nu a avut niciun aport la amenajarea locuintei, deoarece majoritatea lucrarilor erau deja finalizate.
Vara anului 2008, cea dedicata renovarilor, i-a oferit posibilitatea sa realizeze modificarile dorite in sala de baie. Primul lucru vizat a fost schimbarea instalatiilor pentru a fi asigurata o buna functionare. Inlocuirea placilor ceramice a reprezentat un obiectiv esential, intrucat proprietara dorea sa schimbe vechiul aspect al baii, in care domina un alb ca “de spital”. Intrucat considera ca albul exclusiv e prea rece, l-a combinat cu rosu si, pe alocuri, cu portocaliu (atat la gresie, cat si faianta). A considerat culoarea rosie ca fiind dinamizanta, dar si feminina, deci exact ceea ce i se potrivea.
Schimbarile nu s-au oprit aici. Un alt pas l-a constituit inlocuirea cazii cu o cabina de dus. Aceasta actiune a fost realizata in ideea imbinarii mai multor aspecte: practic, estetic si relaxant. Apeland la ajutorul unui specialist, nu au fost probleme cu stabilirea suprafetei si montarea acesteia. Schimbarea chiuvetei, oglinzii, vasului de toaleta si a usii s-a intocmit in timp foarte scurt, intregul proces desfasurandu-se pe parcursul unei saptamani.

Articole similare

Atmosfera marina in dormitorul micului pirat

Ana-Maria Oancea

Bucataria in care gatesti numai de placere

Elena Virlan

Arta organizării: unde și cum să depozitezi lucrurile în living

casamea.ro

Lasă un comentariu