Image default
Amenajare baie Practic

Modernizarea baii a costat 2.100 lei

Stefan Postelnicu din Bucuresti locuieste impreuna cu familia intr-un apartament pe care l-a cumparat in 1989. Din cauza scurgerilor de apa si a umezelii in sala de baie s-au mai facut mici imbunatatiri si s-a schimbat o parte dintre obiectele sanitare.

In 2008 insa, proprietarul a decis sa renoveze complet baia, atat din nevoia de schimbare, cat si pentru a o utila cu lucruri noi.

Initial, s-a gandit sa plateasca niste mesteri pentru a se ocupa de renovarea baii, dar apoi a hotarat sa se ocupe singur, avand unele experiente anterioare in acest sens.

Procesul de renovare a inceput cu eliminarea placilor ceramice si scoaterea obiectelor sanitare. Apoi, peretii au fost indreptati si tencuiti si s-au montat placile de gresie. A urmat o pauza de doua luni, dupa care s-au montat placile de faianta si obiectele sanitare. Faianta a ridicat unele probleme deoarece nu era taiata drept si placarea s-a facut destul de greu.

Intrucat baia are o suprafata de 4,20 mp, Stefan s-a gandit ca ar fi mai bine sa opteze pentru o cada pe colt pentru a mai salva putin spatiu. Acest lucru a presupus si mutarea instalatiei.

Familia a tinut mult ca de aceasta data sa fie inlocuit totul cu lucruri noi, astfel ca s-a renuntat la calorifer, la tocurile din lemn ale ferestrei, la vechiul corp de iluminat si rafturi. Pentru depozitare, s-a considerat ca un cuier si un raft metalic sunt suficiente.

Stii cum poti avea o baie noua?

Articole similare

Camera bebelusului

RL online

Aranjament de masa minimalist

Oana Voicu

Ce gresie și faianță alegi în baie? Vezi 10 exemple prezentate pe larg

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu