Image default
Amenajare living Practic

Modelul potrivit pentru o scara interioara

Scarile interioare sunt in (aproape) toate cazurile si un important element al decorului interior. Poate mai putin in cazul blocurilor comuniste si a cladirilor a caror proprietari si arhitecti n-au stiut sau n-au vrut sa puna in valoare asa o oportunitate.

Altfel, o scara bine facuta, bine proportionata, potrivita decorului, va creea efectul „wow” al locuintei. Din fericire astazi avem suficiente solutii pentru toate gusturile.

Desi pare o alegere simpla, scara din imagini n-ar arata la fel de bine daca modelul balustradei si felul in care a fost facuta n-ar trada eleganta si stil. Pentru a completa decorul, peretele a fost zugravit in doua culori, crem – caramiziu, culori care duc cu gandul la un interior rustic, provensal.

Ansamblul este completat cu un wall-art de calitate: un tablou realizat dintr-o bucata de sari inramata. De remarcat in ansamblu ghiveciul ceramic (potrivit cu ansamblul) cu flori portocalii si finisajele de calitate: treptele din lemn natur si frunzulitele poleite cu bronz ale balustradei de fier forjat.

Casa amenajata de designerii: Tania Cararus si Masha Verhoogt.

Articole similare

Idei de amenajare a dormitorului

casamea.ro

Cum arta bucataria din viitor?

Laura Ilica

Cum alegem mobilierul din living in functie de stil ?

Catalina Coca

Lasă un comentariu