Image default
Amenajari Exterioare

Model de piscina interioara

In sine, spatiul alocat piscinei e gandit sa impresioneze. Prin unul din pereti (un perete vitrat) vedem curtea cu arhitectura peisagista foarte frumoasa. Peretele opus da intr-un spatiu mixt de trecere – relaxare care comunica atat cu livingul dar si cu bucataria. In peretele comun cu livingul s-a construit un imens acvariu luminat pe dinauntru.

Materialele folosite la amenajarea piscinei sunt alese cu grija si acelasi scop: proprietarii cu sprijinul designerilor si-au dorit sa creeze un spatiu unic, aparte, original. Atmosfera se schimba in zona piscinei in functie de momentul zilei in care e vazuta. De exemplu seara sau noaptea, pe plafonul din basriol se apind o multme de beculete minuscule care arata ca stelele pe un cer clar si stralucitor.

Apa reflectata in tavanul lucios arata fantastic! Cred ca toti cei ceviziteaza casa sunt putin impresionati de eforturile facute pentru a obtine asemenea efecte. Totusi, inainte sa-i invidiati, e ceva ce trebuie sa tineti minte daca aveti in gand sa va dotati casa cu un asa accesoriu „pretios” la propriu si la figurat.

Un mic secret impartasit de proprietara acestei minunatii de piscina: „farmecul ideii unei piscine in casa tine pana ti-ai indeplinit aceasta dorinta. Totusi, de cand m-am mutat aici nu stiu daca am folosit-o eu personal de 3 ori”.

So, be careful what you wish for!

Articole similare

Coniferele

Dan Mazilu

Gradina de trandafiri

Elena Turcu

Copacii pot fi elementele principale în cazul decorării unei grădini

casamea.ro

Lasă un comentariu