Image default
Amenajare camera copilului Practic

Mobilier pentru o camera multifunctionala

Prin alegerea mobilierului potrivit ii vei putea crea un mediu care sa satisfaca in mare parte cerintele de mai sus.

– Cu cat mobilierul are un design mai deosebit, cu atat este mai atragator. Alege: paturi-masinute, dulapuri sub forma de floare sau personaje din desene animate. Nu ignora preferintele copilului, daca acesta este destul de mare pentru a si le exprima.

– Orienteaza-te spre un mobilier care sa poata fi modificat odata cu cresterea copilului. Acest lucru este extrem de practic si te va scuti de cheltuieli ulterioare.

– Achizitioneaza de pe acum mobilier inteligent compartimentat, care sa ii serveasca mai tarziu pentru depozitare.

– Daca doresti sa prelungesti durata de folosire a mesei sau a scaunului, cumpara mobila reglabila. In cazul acestor piese de mobilier, inaltimea mesei si a scaunului, cea a locului de sezut si a spatarului pot fi reglate.

– Daca copilul este scolar, ia in calcul varianta unui mobilier care sa includa si un birou. Gandeste-te si la un birou incorporat, care sa dispuna de un sistem de pliere prin care sa fie mascat.

– Alegerea si montarea mobilierului trebuie facuta in asa fel incat sa ramana suficient spatiu in camera (mai ales in centru) avand in vedere ca micutul are nevoie de mult spatiu de joaca.

 

Articole similare

Camera copilului in continua schimbare

Ana-Maria Oancea

Dormitor feminin, in culori delicate

Elena Virlan

Dormitor confortabil si intim

Elena Virlan

Lasă un comentariu