Image default
Amenajari Interioare

Mobilier modern pentru animalele de companie

Este firesc, prin urmare, ca atunci cand iti amenajezi locuinta sa te preocupe nu doar confortul tau, ci si al pisicii, cainelui sau altui animal care ti-a devenit membru drag al familiei.

Din fericire, designerilor le face mare placere sa inventeze casute originale si practice pentru animalele de companie. De la canapele miniaturale la custi moderne, de diverse forme si culori, paturile prietenilor nostri patrupezi sunt cel putin la fel de frumoase precum paturile noastre. Si este in interesul nostru sa le asiguram spatii confortabile, daca nu suntem dispusi sa impartim propriul pat cu ele.

In galeria de mai sus poti admira cateva modele elegante de paturi pentru animale, care pot avea nu doar o functie practica, ci si decorativa. In plus, majoritatea modelelor sunt disponibile in mai multe marimi, atat pentru pisici, cat si pentru caini.

Pisicile raman rasftatele designerilor, care vin permanent cu noi idei de mobilier si accesorii menite sa le faca micilor feline viata cat mai distractiva si mai relaxanta. Noi credem ca merita sa investesti intr-un sisal de designer sau intr-o ascunzatoare din lana, daca vrei ca pisica ta sa fie fericita.

Articole similare

Cum poti avea simplitate si confort intr-o casa cu respect pentru natura

casamea.ro

Eleganta clasica

Madalina Craciun

Cum folosim tonurile de gri in amenajare?

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu