Image default
LifeStyle

Mobilier pentru pasionatii de dulciuri

Mobilierul “dulce” a fost creat pentru acele persoane care au o inclinatie pentru “lucrurile dulci in viata” si consta intr-un set compus din masa si scaun. Capricioasele piese de mobilier sunt opera designerului Boggy Chan.

Masa simuleaza un biscuit de tip sandwich cu un mijloc cremos. Acest “biscuit” este sustinut de o baza metalica. Blatul se compune din doua straturi atent sculptate pentru a lua forma biscuitului copt. Curbele mici de pe margini reproduc fidel forma biscuitului copt si datorita lemnului intr-o nuanta de maro deschis. Intre cele doua straturi de lemn se gaseste crema de culoare bej, care este, de fapt, poliuretan.

Citeste si: Mobilier revolutionar marca Seletti

Scaunul ia forma si culoarea unei prajituri (briosa). Acesta este fixat pe un suport unic, central. Partea de sezut a scaunului imita ciocolata si ananasul care se revarsa pe partile laterale ale prajiturii.

Acest mobilier „dulce” a fost conceput pentru a aduce putina veselie in viata utilizatorilor. Ca sunteti sau nu pasionati de dulciuri, veti aprecia frumusetea designului si creativitatea de care a dat dovada designerul. De fapt, aceste piese de mobilier sunt destul de tentante pentru a va atrage de partea dulce a vietii.

 

Articole similare

Tarta cu prune si ghimbir

casamea.ro

Nume mari ale scenei nationale si internationale la Palatul Noblesse

casamea.ro

Tefal Infiny Press Revolution dezlantuie o explozie de arome contopite intr-un pahar de soare de iarna!

casamea.ro

Lasă un comentariu