Image default
Amenajari Interioare

Mobilier din componente auto – revolutia FIAT 500

De vina este Lapo Elkann, fratele directorului de la Fiat care, insa, nu a lucrat singur. Pe lista vinovatilor se mai afla compania de design interior Meritalia si celebra firma de frigidere Smeg (pe care le iubim cu totii pentru look-ul vintage si liniile impecabile).

Colectia Meritalia contine 3 piese numai bune de pus in living: masa Picnic, barul Cin Cin si canapeaua Panorama. Toate cu potential de a deveni piese centrale ale amenajarii tale, toate cu nume jucause si aer de vacanta de vara petrecuta in aer liber – exact ca o italianca frumoasa, misterioasa, cu privirea ascunsa sub ochelarii mari si esarfa alba care-i acopera parul. Ne imaginam deja casa aceea de vacanta la malul marii unde nici un designer n-ar spune nu unei astfel de piese indraznete.

Tot cu gandul la vara este si colectia Smeg pentru ca orice vacanta care se respecta trebuie sa aiba cocktail-uri reci si cuburi de gheata. Dar de unde pana unde frigidere? Pentru ca la inceputurile Fiat, acesta producea, impreuna cu partenerii de acum – Smeg, frigidere. Vi se pare ciudat? Ei bine, si noua, dar nu ne displace ideea chiar deloc.

Dar, ce credeti ca ne face sa adoram aceasta colectie? Suntem innebuniti dupa detalii, asa ca orice exceleaza la acest capitol merita un loc in arhiva noastra. Si cum masinile nu sunt pe lista noastra de interes, acceptam compromisuri. De data aceasta vorbim, in plus, de niste piese de mobilier care pot sa-i faca receptivi la decoratiunile interioare pana si pe barbati. Pana la urma, oricine s-ar da peste cap sa decoreze o camera daca miza e un obiect din colectia FIAT 500 care vine la pachet cu o portiune intreaga din caroseria unui automobil.

Articole similare

Toma Raluca

RL online

22 de idei pentru mobilierul apartamentelor de mici dimensiuni

casamea.ro

Vila neoclasica pe o insula din Grecia

Elena Turcu

Lasă un comentariu