Image default
Amenajari Exterioare

Mobilier de relaxare pentru confort la superlativ

O canapea, doua fotolii si o masuta, un prieten drag si un fresh sunt suficiente pentru a te relaxa intr-o dupa-amiaza senina si calda.

De regula, vara petrecem mai mult timp impreuna cu familia si prietenii si ne bucuram de mai multe momente de destindere. De aceea, achizitionarea unui mobilier de relaxare se numara printre prioritati. Cum vara „pandeste” dupa colt, ar fi bine sa nu mai amani o vizita in magazine pentru achizitionarea unui set de mobilier de relaxare.

Citeste si: Cum alegi mobilierul de gradina

Living in mijlocul naturii

Daca doresti sa amplasezi mobilierul de relaxare pe terasa, atunci iti recomandam sa-l alegi in acord stilistic cu interiorul locuintei.   

Temporar sau permanent?

Daca achizitionezi mobilierul doar pentru anotimpul cald, ia in calcul greutatea lui, precum si posibilitatea de strangere/pliere, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu si sa fie usor de mutat.

Citeste si: 11 modele de porti pentru gradini cu personalitate

Stil de viata

Alege un mobilier care se intretine foarte usor, daca nu dispui de suficient timp pentru intretinerea lui.

In galeria foto iti oferim cateva modele de mobilier de relaxare care te pot inspira in alegerea celui potrivit pentru gradina ta.

 

Articole similare

Gradina suspendata din California

Georgiana Sfarlea

Grupul spaniol Porcelanosa a deschis un showroom in Bucuresti in parteneriat cu Delta Studio, in urma unei investitii de aproximativ o jumatate de milion de euro

comunicat de presa

Ușile de interior conferă un plus de stil casei tale

comunicat de presa

Lasă un comentariu