Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Mobilier de exterior modular cu design elegant

Având acelaşi vis şi obiectiv în minte, producătorul de mobilier francez EGO Paris împreună cu designerul Fabrice Berrux au creat un concept unic de mobilier modular de exterior în stil modern.

Stilul, inovaţia şi culoarea s-au reunit în acest tip original de mobilier de socializare care face parte din colecţia The Hive Collection. Inspirându-se din modul în care arată un stup de albine, cele două echipe au creat piese de mobilier cu forme hexagonale, care se potrivesc de minune împreună.

Toate corpurile de mobilier au aceeaşi formă (hexagonală), fiind diferite doar dimensiunile. Fiecare piesă din colecţie are o utilizare diferită: scaun tip bancă, şezlong, masă şi otoman.

În mod surprinzător, piesele pot fi rearanjate pentru a putea fi utilizate altfel, în funcţie de situaţie. Unele piese încurajează ideea de socializare şi conversaţie, altele merg pe ideea de relaxare. Fiecare aranjament oferă beneficii diferite, în funcţie de scopurile diferite ale utilizatorilor.

Structura acestor piese de mobilier este din aluminiu armat, care le oferă rezistenţă, iar utilizatorilor, uşurinţă în manevrare şi transport. Totodată, acest material previne rugina, rezistă la intemperii şi alte efecte nedorite cauzate de mediul exterior. Cadrele din aluminiu pot fi personalizate prin culoare, astfel că proprietarii au posibilitaea de a alege orice finisaj disponibil din gama largă de finisaje de la EGO Paris.

Pernele masive mimează acelaşi design pe care îl are structura hexagonală. În ceea ce priveşte materialele textile, consumatorii au posibilitatea de a alege dintr-o mulţime de variante, de la printuri uimitoare, vibrante, care sunt incluse în linia Missoni Home Fabrics.

Această flexibilitate în ceea ce priveşte finisajul şi materialele le oferă proprietarilor posibilitatea să-şi aleagă acele modele care sunt pe gustul lor şi care se potrivesc cu stilul casei şi al grădinii.

În galeria foto îţi punem la dispoziţie imagini cu seturi de mobilier din această colecţie.

Sursa foto: http://adorable-home.com

 

 

Articole similare

Cele mai protejate si cele mai periculoase zone, in caz de cutremur

Catalina Coca

Avantajele caselor “in oglinda”

Elena Virlan

Instalatia de incalzire: cupru sau polipropilena?

Constantin Stefan

Lasă un comentariu