Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Mobilier-bijuterie pentru bai exclusiviste

Baile exclusiviste sunt amenajate cu obiecte de lux ce au in componenta materiale nobile, precum: aur, argint, pietre pretioase, esente rare din lemn, totul sub semnul unui design sofisticat, cu linii delicate, ca o broderie baroca.

Originalitatea si unicitatea sunt doua caracteristici definitorii la achizitionarea unui produs de lux pentru baie sau a unui obiect-bijuterie, special conceput pentru a raspunde exigentelor exclusivitatii.

Citeste si: Cum arata baile de lux

In aceasta categorie intra colectii de obiecte unicat, neobisnuite, cu un design inovator. In acest context este foarte importanta capacitatea de a asocia cu succes rationalismul cu minimalismul, formele clasice cu liniile eclectice.

Noua tendinta a bailor puternic personalizate, unice, este o replica la vechea moda a bailor impersonale, realizate cu materiale reci, atat in ceea ce priveste cromatica, cat si textura. 

Citeste si: Cazi de baie de lux pentru bai exclusiviste

Colectiile de lux se compun din produse finisate manual cu o mare precizie si finete: oglinzi, mobiler de baie, dar si alte piese sculptate in lemn vechi, iar apoi pictate. Blaturile sunt realizate din piatra naturala, diverse tipuri de travertin si marmura.

Citeste si: Luxul la el acasa. 10 bai placate cu marmura

 

Articole similare

Tehnologie eco cu motoferastraiele STIHL

revista de Unelte si Echipamente

Ingrijirea si inmultirea viei

Dan Mazilu

Accesorizati-va gradina!

Elena Virlan

Lasă un comentariu