Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

MOBEXPERT. Impreuna in Tara Minunilor

Una singura are mirosul, forma, culoarea si gustul acelei bucurii pe care o astepti mereu si o recunosti intotdeauna, orice varsta ai avea. O singura data pe an, simti ca poti face pasul spre o lume fantastica la fel de usor si de firesc precum pasesti in restul zilelor pe treptele de la intrarea in casa. O lume care prinde viata langa tine, detaliu cu detaliu: bradul, globurile sclipitoare, o cana pe care zburda reni, un manunchi de craciunite si o patura moale pe balansoarul pe care te asezi in fata semineului. Recunosti fericirea?  

Colectia de sarbatori de la Mobexpert este chiar povestea ta de Craciun. Imagineaza-ti-o ca pe un sac de cuvinte din care le poti alege pe oricare vrei, fara sa te temi ca finalul acestei povesti poate fi altul decat cel fericit pe care il astepti de-un an. Si pe care il meriti din plin!

SARBATOAREA CULORILOR

Globurile din sticla rosii, aurii, argintii, albe sau lila din colectia Mobexpert sunt decorate si pictate manual. Le poti combina in cele mai spectaculoase feluri si poti sa le asortezi cromatic si stilistic cu zeci de alte produse: servete de masa si inele pentru servete, sfesnice, farfurii, cani si nenumarate alte mici detalii care fac diferenta.

34604-me-064m1.jpg

SCLIPIRI CLASICE AURII

 

Globurile si decoratiunile aurii sunt una din definitiile elegantei de Craciun.

Combinatiile de globuri mari, aurii, pictate sau decorate si accentele de rosu iti pot garanta atmosfera de eleganta clasica.

 

34606-me-107.jpg

GLAMOUR IN TONURI LILA

 

Daca iti place sa experimentezi sau sa inovezi, atunci tine cont si ca, anul acesta, se poarta lila, in tot felul de tonuri si nuante.

Globurile lila sau chiar mov puse alaturi de decoratiunile cu sclipiri argintii pot avea un efect absolut spectaculos.

 

34603-me-027m.jpg

STRALUCIRE CALDA

Ornamentele argintii au o caldura neasteptata. Combinatiile de globuri imense, argintii, cu diferite texturi albe cu broderii sclipitoare pot oferi casei tale un aer glamour si, in acelasi timp, traditional.

Articole similare

Cum poti realiza o amenajare festiva

Elena Virlan

Viata e mai frumoasa in amenajari pastelate!

Patricia Stroie

Apartament spatios, amenajat in culorile pamantului

Elena Virlan

Lasă un comentariu