Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Mix de stiluri intr-o resedinta de lux

Daca vi s-ar cere sa faceti un exercitiu de imaginatie cu privire la cea mai frumoasa casa in care v-ar placea sa locuiti, cum ar arata aceasta? Suntem siguri ca resedinta din imagini reprezinta materializarea celor mai frumoase visuri.

Aceasta casa superba, proiectata de Peter Becker Architect, se afla pe o margine a coastei Pacificului, in apropierea muntilor Santa Ynez Mountains din California. Din punct de vedere arhitectural, ar putea rivaliza usor cu unele dintre cele mai fascinante arhitecturi din Franta.

Cand au initiat proiectul, proprietarii au avut o viziune personala cu privire la viitoarea constructie, care trebuia sa incorporeze cat mai multe elemente de inspiratie franceza, atat de dragi lor. Rezultatul final este mai mult decat atat.

Impunatoarea casa seamana destul de bine cu un castel francez modern, insa integreaza si influente din arhitectura greaca veche.  

Intrarea spre curtea interioara se face prin intermediul unor porti de fier cu detalii elaborate.

In curtea interioara este amenajat un living in aer liber, cu semineu. Aici pot fi admirate o parte dintre frumoasele curburi ale arcadelor din ipsos.

Interiorul suprinde placut prin mixul de mobilier in stiluri diferite. Bucataria amenajata in stil modern este dotata cu aparate electrocasnice incorporate si o insula in forma de L, care ofera suficiente locuri de bar.

Spatiile de relaxare contin elemente moderne, contemporane si de inspiratie frantuzeasca.

Aceasta casa de lux contine numeroase elemente si detalii captivante, imposibil de descris in cateva cuvinte. De aceea, va lasam sa le descoperiti din imagini…

Articole similare

Bucătăria compactă – o bucătărie frumos amenajată și funcțională

casamea.ro

Arhitectura facuta de roboti

Madalina Constantin

Modalitati interesante de decorare a peretilor interiori ai casei tale

casamea.ro

Lasă un comentariu