Image default
Calatorii LifeStyle

Misterul bisericii in forma de pui

Aceasta constructie abandonata este cunoscuta de localnici cu numele de Geraja Ayam (Chicken Church sau Biserica Pui). In fiecare an, asa-zisa biserica atrage turisti curiosi si fotografi pe dealurile Magelang.

Conform constructorului care a ridicat-o, Daniel Alamsjah, cladirea nu este nici in forma de pui, nici biserica. Barbatul afirma ca muncea in Jakarta cand a primit un mesaj de la Dumnezeu in care ii cerea sa construiasca o “casa de rugaciune” in forma de porumbel.

“Oamenii au crezut, probabil, ca am construit o biserica din cauza religiei mele. Dar nu este o biserica. Am construit o casa pentru rugaciune, un loc in care oamenii care cred in Dumnezeu pot veni sa se roage” a afirmat acesta.

Citeste si: Casa in forma de vultur

In 1989, Alamsjah a fost in zona Magelang, regiunea in care locuieste familia sotiei sale, si a gasit locul perfect pentru visul lui. „M-am rugat acolo toata noaptea si am avut o revelatie care mi-a aratat ca trebuie sa construiesc acolo o casa de rugaciune.”

Un an mai tarziu, proprietarii terenurilor i-au vandut 3.000 de mp pe dealul Rhema, pe care i-a platit in 4 ani. Oameni cu diferite convingeri religioase (inclusiv budisti, musulmani sau crestini) puteau veni sa se roage. Cada de rugaciune si-a inchis usile in 2000 din cauza costurilor ridicate de intretinere.

Articole similare

Fecioara 22-27 decembrie

Dani Belea

Charming Poppies, handmade cu dragoste

Olivia Vereha

Paduri virtuale proiectate pe monumentele din Paris

Madalina Constantin

Lasă un comentariu