Image default
Amenajare bucatarie Practic

Mini bucatarie compacta in stil modern

Bucataria este unul dintre cele mai versatile spatii, care se preteaza la foarte multe interpretari. Avem ca exemplu bucataria compacta din imagini, o varianta ultramoderna si cu stil a bucatariei clasice.

Bucataria se numeste Gali si a fost proiectata de designerul Ana Arana. Gali este un model neobisnuit de bucatarie in miniatura, foarte functionala si versatila, potrivita pentru spatii mici.

Citeste si: Bucatariile compacte, solutia ideala pentru spatiile foarte mici

Cu o astfel de bucatarie ai totul mereu la indemana. Compartimentarea bucatariei este, de asemenea, foarte practica. Partea de sus este echipata cu o chiuveta si un blat din lemn, in zona de mijloc exista spatii de depozitare pentru oale si sertare pentru tacamuri, iar lateral este plasata plita.

Gali nu este doar un model de bucatarie complet dotata cu tot ce trebuie, ci si o compozitie perfecta de stil si echilibru. Cand este complet inchisa, bucataria arata ca un cub, insa atunci cand usile laterale sunt deschise, arata ca o veritabila bucatarie in miniatura.

Un avantaj al acestei bucatarii este dimensiunea redusa. In cativa metri patrati sunt incorporate principalele electrocasnice, dar si spatii de depozitare. A adevarat, Gali nu va fi bucataria perfecta pentru pasionatii de gatit, dar intr-o locuinta foarte mica reprezinta cea mai buna solutie. 

Articole similare

Cateva reguli pentru o amenajare reusita a unei locuinte

casamea.ro

Ia masa in aer liber!

Elena Virlan

Vibe-uri si proportii citadine

Fabryo

Lasă un comentariu